Naschoolse

Opvang nodig na school?
Voor de OBS de Eendracht verzorgt KMN Kind & Co de buitenschoolse opvang op BSO de Tussensprong. De BSO bevindt zich tussen de twee scholen de Eendracht en Hoflandschool in. Het ruime BSO lokaal  beschikt over verschillende hoekjes met daarin o.a. een poppenhoek, atelier en bouwhoek. In de grote ruimte is een mooie keuken waar samen met de kinderen heerlijke gerechten bereid worden. Voor de kinderen van de bovenbouw is er een aparte  ruimte om te 'chillen'. Voor buitenspelen maken we gebruik van een groot schoolplein. Ook binnen kan er gebruik gemaakt worden van de gymzaal van school.

Een opvangmiddag bij KMN Kind & Co begint, nadat uw kind door een van onze medewerkers met ons eigen vervoer op school is opgehaald, met iets te drinken en te eten aan tafel. Wie wil, vertelt over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning, iets gezelligs doen. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan ze boven, beneden of buiten sporten, spelen, lezen of knutselen.
Op maandag worden toneelactiviteiten aangeboden door een acteur/regisseur. Hier kunnen kinderen hun acteertalenten showen en samen een leuke voorstelling neerzetten.

BSO de Tussensprong is open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.30 uur. In de schoolvakanties is de BSO van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Anja Edelman (a.edelman@kmnkindenco.nl of 06 – 253 199 83).
Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling planning via planning@kmnkindenco.nl of via telefoonnummer: 030 - 600 47 50.

Kijk voor meer informatie ook op www.kindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-tussensprong