voorschoolse

VSO

Voor alle duidelijkheid zetten we de afkortingen, die met kinderopvang voor schoolgaande kinderen te maken hebben nog even voor u op een rij.

De buitenschoolse opvang (BSO) bestaat uit:

- VSO   = voorschoolse opvang

- TSO   = tussenschoolse opvang

- NSO   = naschoolse opvang

De VSO en de NSO wordt op onze school verzorgd door Kind & Co, stichting voor kinderopvang.

Opvang nodig vóór school?
VSO de Tussensprong biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Anja Edelman (a.edelman@kmnkindenco.nl
of 06 – 253 199 83).
Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze afdeling planning via planning@kmnkindenco.nl of via telefoonnummer: 030 - 600 47 50.

Kijk voor meer informatie ook op www.kindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-tussensprong